More Website Templates @ TemplateMonster.com - February04, 2013!

Жіноча консультація № 2

    Завідувач жіночої консультації № 2 – ст. ординатор Михайлова Н.М.

 

   Амбулаторно-поліклінічна медична допомога жіночому населенню, яка обслуговує КЗ «Пологовий будинок № 4» надається трьома жіночими консультаціями. Розташовані жіночі консультації в різних місцях району обслуговування, що максимально наближає їх  до проживаного населення.

   Так в Осипенківському мікрорайоні жіноча консультація №2 розташована за адресою вул. Ак. Олександрова 11, має 4 лікарські дільниці, і обслуговує жителів Осипенківського мікрорайону і частина В. Хортиці.

    У жіночих консультаціях функціонують:

  • кабінет патології шийки матки з сучасним обладнанням для діагностики і лікування захворювань шийки матки;
  • кабінет фізіотерапевтичного лікування гінекологічної патології;
  • денний стаціонар для надання медичної допомоги вагітним та гінекологічним хворим, які потребують цілодобового стаціонарного спостереження;
  • кабінет планування сім’ї та репродуктивного здоров’я, де надається комплексна інформаційна і лікувально-діагностична допомога жінкам репродуктивного віку в підготовці до планової вагітності і профілактики небажаної вагітності, а також індивідуальний підбір контрацептивних засобів;
  • школа свідомого батьківства, де щодня проводяться заняття для сімейних пар, які очікують народження малюка і для вагітних за тижневим тематичним планом з метою підготовки до партнерських і сімейних пологів, навчання правильному харчуванню, і режиму вагітних, догляду за новонародженим і основам успішного грудного вигодовування дітей;
  • кабінет дитячого гінеколога, де можуть пройти первинне обстеження і отримати кваліфіковане консультування і необхідну медичну допомогу дівчатка-підлітки і їхні батьки з потрібних питань в плані збереження репродуктивного здоров’я дівчаток, профілактиці ранньої вагітності та запобігання захворювань, які передаються статевим шляхом, що дуже актуально для молоді.

   Всi жiночi консультацiї працюють у буднi днi у 2 змiни i мають тiсний взаемозв’язок як зi стацiонарним вilдiленням пологового будинку № 4, так i з iншими лiкувальними установами мiста, що обумовлює своєчасну висококвалiфiковану медичну допомогу нашим жiнкам вiдповiдно до їх стану жiночого здоровя, з урахуванням супутнiх гострих i хронiчних захворювань.

    Наш пологовий будинок є базою кафедри акушерства та гiнекологiї ЗМАПО, що дає можливiсть, за необхiдностi, лiкарям жiночої консультацiї консультувати наших пацiєнток з спiвробiтниками кафедр акушерства i гiнекологiї ЗМАПО i ЗДМУ.

    Жіноча консультація оснащена обладнанням для спостереження, обстеження вагітних жінок та гінекологічних хворих (клініко – лабораторні методи УЗД, КТГ, ЕКГ, кольпоскрпія та інші).

[su_custom_gallery source=”media: 3444,3445,3446″ limit=”5″ link=”lightbox” width=”210″ height=”250″]

[su_custom_gallery source=”media: 3829″ limit=”12″ link=”lightbox” target=”blank” width=”210″ height=”250″]

top